15.06.2024: Campionatele Naţionale de Knockdown (juniori, seniori)

 

Butaru Cristian ASOCIATIA SPORT CLUB LIGA TINERETULUI CRESTIN SPORTIV DIN ROMANIA

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, a organizat la începutul acestei săptămâni o conferinţă de presă, în cadrul căreia a anunţat că forul pe care îl reprezintă a semnat un protocol cu Liga Tineretului Creştin Sportiv din România, condusă de Cristian Butaru.

Prin această iniţiativă, cele două organizaţii vor încerca să sprijine persoanele defavorizate sau aflate în situaţii critice. De asemenea, vor fi concepute proiecte şi programe comune de promovare a unor forme şi metode de menţinere şi îmbunătăţire a stării de sănătate a practicanţilor de discipline sportive. 

„Ca urmare a acestui parteneriar, sportivii de azi şi mâine ai României vor avea de câştigat atât din punct de vedere al carierei lor sportive dar şi spiritual“, a declarat Cristian Butaru, presedintele Ligii Tineretului şi Creştin Sportiv din România (LTCSR) şi al Agenţiei Independente „Dalban Press“. La conferinţa de presă organizată la sediul Federaţiei Române de Kempo a participat şi Andrei Emanuel Butaru, coordonator de tineret al LTCSR.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

LTCSR este o lumina deosebita in lumea crestina romana, actioneaza prin sport, mijloace ale culturii fizice terapeutice pentru sanatatea romanilor, dupa vechiul principiu "Mens sana in corpore sano".

https://www.youtube.com/watch?v=vvA81dNpEeM&t=63s

Calendarul Competitional National si International al ASC Liga Tineretului Crestin Sportiv din Romania  este extrem de incarcat si in acest sens deosebit de costisitor.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Butaru Cristian : ASOCIATIA SPORT CLUB LIGA TINERETULUI CRESTIN SPORTIV DIN ROMANIA
15.06.2024: Campionatele Naţionale de Knockdown (juniori, seniori)